Ukrán Lovas Szövetség Jótékonysági Alapítvány

Az alapítvány Belgiumban lett bejegyezve, és küldetése, hogy segítse az ukrán lovas közösséget a válság ideje alatt. Az Alapítvány szorosan együttműködik a FEI-vel és nemzeti lovas szövetségekkel.

Elsődleges feladatunk az Ukrajnában lévő lovasoknak, és az ukránokat segítő személyek és szervezetek forródrótjának működtetése.

A második feladat az ukrajnai segítőműveletek koordinálásának megkezdése, tanácsadása és egyéb szükségletek szerinti segítségnyújtása.

Felhívjuk figyelmét, hogy a segítségnyújtási ajánlatok és segítségkérés során személyes adatokat (név és elérhetőséget) gyűjtünk. Az adatokat bizalmasan kezeljük, és csak az adattulajdonos hozzájárulásával osztjuk meg. Minden anyagot biztonságosan tárolunk, és minden szükséges intézkedést megteszünk a ránk bízott adatok védelme érdekében. Az adatokat kizárólag az ukrán lovas közösség és az ukrán lakosság lovaik megmentésének segítése céljából használjuk fel. A személyes adatokat megsemmisítjük, amint már nincs okunk az adatok tárolására és felhasználására.